bridgeclub-de-stokpaartjes
Stijnie Vaandrager  
28 augustus 2020
Na een moeizame start thuis gaat het nu de goede kant op. Stijnie kan redelijk uit de voeten momenteel met de rollator.
7 augustus
Stijnie ligt in het Ikazia ziekenhuis. Ze is woensdag van een trapje gevallen. Ze was de hedra aan het snoeien. Gevolg is een scheurtje in haar bekken. Erg pijnlijk daar krijgt ze morfine voor.
Morgen gaat Stijnie naar huis. Ze krijgt 4maal per dag hulp voor haar en Piet.

Guido Hamm  
16 oktober 2020
Helaas heeft de behandeling niet geholpen. De arts van de pijnpoli heeft een afspraak gemaakt voor hem met een neuroloog want hij wil advies hebben wat er eventueel nog aan te doen is. Deze afspraak is vandaag.
23 juli 2020
Guido heeft wat minder pijn in zijn been, nadat zij geprobeerd hebben onder röntgen de zenuw naast zijn been uit te schakelen was wel een beetje pijnlijke behandeling maar echt kan hij pas over 4 tot 8 weken definitief zeggen of het resultaat heeft gehad. Maar toch goede hoop, omdat er al iets merkbaar is. Moet voorlopig totdat de dokter belt zijn pijnstillers blijven innemen
Vera Hamm
16 oktober 2020
Vera is verhuisd van het Maasstad Zorghotel naar Zorghotel van Ikazia; dit i.v.m. het feit dat het zorghotel Maasstad helemaal vrij is gemaakt voor opname Corona patiënten.
Er is vorige week een foto gemaakt van haar bekken en eindelijk is er botgroei tot stand gekomen. Daardoor mag zij nu heel langzaam beginnen met belasten. Ze hoopt dat de therapie deze week gaat beginnen en dan verwacht de arts dat ze over 4 weken naar huis mag om daar verder op te knappen.
23 juli 2020
Vera kan nog niet zelf uit bed maar doet wel heel lichte oefeningetjes om de spieren in het been te doorbloeden omdat zij er 6 weken niet op mag staan. Er zijn er al 3 voorbij dus wie weet.
Daarna pas echt revalideren
Waarschijnlijk deze week een tussentijdse foto of scan om te kijken of ze al kunnen zien of de breuk al aan het dichtgroeien is.

Margot Dietvorst
16 oktober 2020
Afgelopen dinsdag een bloemetje laten bezorgen bij Margot.
26 augustus 2020
De man van Margot gesproken want Margot was er niet. Ze is 2 1/2 maand geleden geopereerd en heeft nogal wat complicaties erna gehad maar nu is alles zo goed dat ze donderdag naar Frankrijk hopen te vertrekken voor 6 weken. Alleen Corona kan dit eventueel nog tegen houden. Ik zal dus dit laatste ook in de gaten houden. Als ze niet kunnen gaan zorg ik deze week nog voor bloemen anders over 6 weken
Hannie Bruinenberg
16 oktober 2020
Er zijn 2 lekken in haar 12-vingerige darm gedicht. Ze voelt zich goed gelukkig knapt prima op. A.s. maandag hoopt ze voor het laatst op controle te moeten bij de specialist.
28 augustus 2020
Hannie wordt 7 september geopereerd.
26 augustus 2020
Hannie wacht op oproep om weer geopereerd te worden. Het laatste onderzoek heeft uitgewezen dat ze een haarkluwen in het bovenste gedeelte van de dunne darm heeft en die zal verwijderd worden.
Peter Gans
29 augustus 2020
Peter is in alle vroegte van ons heen gegaan. 4 september zal de crematie plechtigheid plaatsvinden in besloten kring i.v.m. de Corona maatregelen. Wel is dit afscheid digitaal te volgen.
28 augustus 2020
Helaas gaat het bergafwaarts met Peter.
7 juli
heeft te horen gekregen dat hij slokdarmkanker heeft. Behandelingen zullen de kwaliteit van leven erg negatief beïnvloeden dus daar kiest hij niet voor. Peter geeft de voorkeur aan leuke dingen blijven doen, te golfen en vooral genieten van het leven.

Beppie van Hengel  
16 oktober 2020
Er is een biopt van de lever gemaakt (15 september) en de uitkomst is dat het een goedaardige vetvlek betreft.
Vandaag is er een echo gemaakt van haar lever. Ze krijgt a.s. woensdag de uitslag.
4 augustus 2020
Ondertussen is de diagnose darmkanker i.p.v. blindedarmontsteking. Op het buikvlies gelukkig geen kwaadaardige cellen. Nu wacht nog een leveronderzoek. Daarna wordt besloten hoe het behandelplan eruit gaat zien.
23 juli
Is geopereerd aan haar blindedarm.
Rectificatie betreft informatie over Beppie.
Gisteren is er een punctie gedaan op het buikvlies. Donderdag afspraak met oncoloog. .
Masha de Haan
28 augustus 2020
Masha loopt weer als een kievit gelukkig.
18 juni
is vorige week geopereerd aan haar heup. Zij heeft een nieuwe heup gekregen. Na een nachtje in het ziekenhuis mocht ze weer naar huis en is nu gelukkig van de pijn af.

Joke de Ruiter  
16 oktober 2020
Het valt nog niet mee voor Joke. In huis loopt ze zonder krukken maar buiten heeft ze er nog 1 nodig. Verder houdt ze vocht in haar voet vast en dat is lastig met lopen en pijnlijk. Verder moet ze ook met haar arm blijven oefenen.
28 augustus 2020
Eindelijk gaat het wat beter met onze Joke. Ze is weer wat beweeglijker. Nog steeds wel revalidatie maar het gaat de goede kant op.
22 mei
Joke is na de val met de fiets opgenomen geweest in het Ikazia ziekenhuis voor een gebroken schouder knie en duim. Na de nodige onderzoeken is zij geopereerd en vandaag 3 juni thuis gekomen. Er wacht haar een lange revalidatie waarbij haar man Jan als mantelzorger zijn handen vol zal hebben. Langs deze weg wil Joke iedereen bedanken voor alle kaarten en lieve woorden die zij heeft ontvangen.
Arie Heijink
16 oktober 2020
Vorige week donderdag is de vrouw van Arie overleden. Zowel Arie als zijn dochter en zoon zijn getest op corona en helaas allemaal positief. Het is de "milde" vorm wat inhoudt dat geen van drieën naar het ziekenhuis hoeft maar wel in quarantaine moet blijven.
Maandag volgt een nieuwe test want, pas als zij niet meer positief zijn kan er een afspraak met het crematorium worden gemaakt.
Heel verdrietig!
28 augustus 2020
Helaas kan Adrie niet een hele avond zitten i.v.m. een hernia. Wij zullen hem dus in het nieuwe seizoen missen op de bridge avonden.
25 maart 2020
Arie heeft een beknelde zenuw in de rug waarvan hij heel veel pijn heeft en hem beperkt met lopen. Arie kon niet geopereerd worden en is onder behandeling van fysiotherapeut.

Adrie Dirks  
28 augustus 2020
Gelukkig gaat het weer goed met Adrie
25 april
heeft haar enkel gebroken en heeft loopgips gekregen. Hierdoor is ze enigszins mobiel al is het met krukken.
Elly Bresser en Petra Hofman
verzorgen het “lief en leed” voor onze vereniging. Wanneer u iemand weet die wat extra aandacht nodig heeft kunt u dat aan de dames melden. Tel.nr. Elly 0613425303.