bridgeclub-de-stokpaartjes
Beppie van Hengel is geopereerd aan haar blindedarm. Ook haar hebben we verblijd met een bloemetje.
Masha de Haan is vorige week geopereerd aan haar heup. Zij heeft een nieuwe heup gekregen. Na een nachtje in het ziekenhuis mocht ze weer naar huis en is nu gelukkig van de pijn af.
Joke de Ruiter is na de val met de fiets opgenomen geweest in het Ikazia ziekenhuis voor een gebroken schouder knie en duim. Na de nodige onderzoeken is zij geopereerd en vandaag 3 juni thuis gekomen. Er wacht haar een lange revalidatie waarbij haar man Jan als mantelzorger zijn handen vol zal hebben. Langs deze weg wil Joke iedereen bedanken voor alle kaarten en lieve woorden die zij heeft ontvangen.
Arie Heijink heeft een beknelde zenuw in de rug waarvan hij heel veel pijn heeft en hem beperkt met lopen. Arie kon niet geopereerd worden en is onder behandeling van fysiotherapeut.
Guido Ham is onder behandeling geweest van diverse specialisten maar deze konden hem helaas niet afhelpen van een beknelde zenuw in de rug. Nu wordt hij behandeld op de pijnpoly om er voor te zorgen dat de pijn vermindert.
Adrie Dirks heeft haar enkel gebroken en heeft loopgips gekregen. Hierdoor is ze enigszins mobiel al is het met krukken.
Elly Bresser en Petra Hofman verzorgen het “lief en leed” voor onze vereniging. Wanneer u iemand weet die wat extra aandacht nodig heeft kunt u dat aan de dames melden.