bridgeclub-de-stokpaartjes
 

16e Benefiet Bridge Festival
in Poortugaal
een succes

logo_paartje2_jpg_84x98
 
Zaterdag 20 april organiseerden de bridgeclub De Stokpaartjes uit Rhoon en de Lionsclub Rhoon Oude-Maas, voor de zestiende keer hun Benefiet Bridgedrive in Poortugaal. Voor de recreanten, maar ook voor de beste bridgers was het, naast het leveren van een prestatie, vooral te doen om zich in een gemoedelijke sfeer te vermaken. Beide doelen zijn zeker gelukt. Evenals vorig jaar waren wij weer welkom in De Brinkhoeve in Poortugaal.

Ook dit jaar werd de inwendige mens geheel verzorgd door vrijwilligers van de Lionsclub Rhoon Oude-Maas. Met een hapje, een drankje en een geweldig uitgebreid lunchbuffet werd de inwendige mens zeer goed verzorgd. Ook gastvrouw Joke de Ruiter van de Brinkhoeve en haar personeel maakten het extra feestelijk.


De deelnemers en de organisatie kijken terug op een geweldige dag. Met dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt.Via deze link zijn de foto's van het evenement te zien.

Met 64 bridgers in drie lijnen was het toernooi goed bezet. In alle lijnen waren er leuke prijzen en er werd gestreden om het Kampioenschap van Albrandswaard.


Winnaars van de titel: Jos de Leeuw en Lia Zwaan. Er is een mooie prijs aan verbonden en zij worden vereeuwigd op de fel begeerde wisselbeker en als herinnering de foto:

De opbrengst van het bridgefestival is dit jaar bestemd voor het Hospice de Liefde in Rotterdam en de Stichting EsSaJo die samenwerkt met de Kansgroep. Zij zetten zich in om gezinnen te ondersteunen en De Kansgroep om onderwijs te geven aan zogenaamde “thuiszitters”, die na enkele jaren van educatie en socialisatie weer kunnen instromen in het reguliere basisonderwijs. Door sponsors, het gul kopen van lootjes en niet in de laatste plaats, het genoemde verzorgen van de catering door de Lions is de opbrengst dit jaar € 1388,17


- Hospice “De Liefde”


Voor meer informatie klik op logo

- de “Kansgroep”, zij bieden hulp bij onderwijs aan “thuiszitters” in Rotterdam.- Stichting EsSaJo, zij ondersteunen kansarme gezinnen.


Voor meer informatie klik op logo