bridgeclub-de-stokpaartjes

Beste leden,

Het wordt wel weer eens tijd dat ik iets van me laat horen.

Er is op Corona gebied het een en ander gebeurd. In eerste instantie leek het de goede kant op te gaan met alle besmettingen maar de blijdschap is van korte duur geweest. De huidige ontwikkelingen baren ons toch weer zorgen. We hopen maar dat de deskundigen de juiste maatregelen nemen en iedereen zich daarnaar zal gedragen.

Op de enquête die momenteel gehouden wordt om weer te starten met de competitie hebben al veel leden gereageerd, hartelijk dank daarvoor.

Met de huidige antwoorden kunnen we al constateren dat velen het nog een te groot risico vinden en liever even wachten.

Met het oplopen van het aantal besmettingen op landelijk niveau is dat ook wel logisch eigenlijk. Daarom moeten we terugkomen op ons besluit in september te beginnen.

Van een aantal leden hebben we nog een respons tegoed. Zodra we meer antwoorden binnen krijgen kunnen we mogelijk met een kleine groep starten. De streefdatum is - onder voorbehoud - 7 oktober. Hiervan houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Marijke en Simon hebben vanwege de beperkende maatregelen het bridge-weekend verplaatst naar 9, 10 en 11 april 2021.
Iedereen kan dan weer mee. De inschrijving kan tot begin maart. Alle informatie hierover staat op onze website.

In een vorig bericht heb ik gewezen op de mogelijkheid om bridge-instructie te volgen via de website van de bridgebond.

Hoe kijk je mee?

Alle uitzendingen zijn via internet. Je kunt ze live meebeleven van 15.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier op onze website meekijken. De voorgaande uitzendingen zijn daar ook nog terug te zien.

Nóg interactiever is het wanneer je meedoet via Facebook . Als Facebookgebruiker kun je tijdens de uitzending meepraten en je vragen stellen.

TIP voor Facebookgebruikers: ‘like’ of ‘volg’ de BridgeBond-pagina alvast, dan komen we voortaan ‘vanzelf’ naar je toe met de uitzendingen onder de melding ‘BridgeBond is nu live’.
Dit kan zeer leerzaam zijn maar ook een leuk tijdverdrijf.


Al met al zullen we onszelf moeten vermaken en het bridgen blijven volgen om straks weer te kunnen genieten van de gezelligheid tijdens een avondje bridge in de Brinkhoeve. Ik hoop dat dit spoedig weer mogelijk is want ik ben er zo langzamerhand wel weer aan toe.

Hartelijke groet,
Kees